Despre cum se face corect ceaiul am auzit de la un medic naturist.
Ceaiul sanatos este cel din plante uscate, nu cel la plicuri sau alte tipuri de ceaiuri.
Punem o lingurita cu varf de ceai in cana si turnam apa clocotita peste, apoi acoperim cu o farfurioara. Tinem acoperit 35-40 de secunde.
Peste alta cana punem un strecurator si turnam ceaiul. Acoperim din nou cu farfurioara si-l tinem acoperit 25 minute, pana atinge 45-50 grade Cesius .
Daca lasam ceaiul cu plante in el mai mult de un minut, in ceai se vor elibera metalele grele si in loc de o bautura sanatoasa vom obtine una foarte daunatoare sanatatii.
vineri, 8 februarie 2008
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Un comentariu:
Un comentariu legat de carnea de peste: poate fi foarte nesanatoasa, in conditiile in care apele sunt otravite cu tot felul de poluanti: hidrocarburi, metale grele...Toate sunt asimilate in carnea pestelui...
Trimiteți un comentariu